Tuesday, October 7, 2014

Milano reducere 50% city break

Turul orasului Milano in autobuzele turistice

                                                            Vezi mai multe informatii despre hotel

Descoperiti frumosul oras italian, folosind trei dintre traseele pe care nu ar trebui sa le ratati intr-un City Break la Milano. Vizitati toate punctele de atractie ale orasului de la bordul unui autobuz open-top, beneficiind de una dintre cele 16 opriri. Traseul Rosu: Intregul traseu dureaza 90 de minute, iar reperele sunt Castelul Sforzesco , Piazza Duomo si Teatrul Scala. Traseul Albastru: Traseu dureaza tot 90 de minute, iar in cadrul lui veti putea descoperi Via Montenapoleone, Cenacolo de Leonardo da Vinci si multe alte atractii turistice. Traseul Verde: In cadrul turului veti vizita Cimitirul Monumental, Centrul Expozitional Fiera, Hipodromul, precum si celebrul stadion din Milano: San Siro. Traseul va dura aproximativ o ora. Pretul excursiei optionale este de 34 euro/ persoana.


Excursie la Lacul Como, cel mai romantic loc din lume
Explorati pitorescul Lac Como intr-o excursie de o zi, alegerea multor cupluri de indragostiti care prefera un City Break la Milano. Lacul Como are avantajul de a fi in apropierea orasului Milano si este o destinatie turistica de top datorita peisajului minunat care se arata in fata ochiului si a multitudinii de posibilitati de distractie si relaxare. Odata ajunsi la Como (in jurul orei 10 AM), un mic orasel aflat pe malul vestic al lacului, puteti incerca mini-excursii cu ambarcatiuni care fac legatura intre principalele sate si orase din zona Lacului Como, puteti incerca o urcare cu funicularul, puteti merge la Farul Volta, de unde veti admira intinsul lacului de la 600 de metri altitudine sau puteti lua bac-ul inspre Isola Comancina, o insulita unde se gasesc ruine ale catorva biserici bizantine. Clima mediteraneana favorizeaza o vegetatie luxurianta, cu multe plante exotice rare, verzi pe tot parcursul anului. Durata excursiei este de aproximativ 9 ore, iar pretul acesteia de 91 euro/ persoana.



Vizita pe Stadionul San Siro din Milano
Nu ratati oprortunitatea de a vizita unul dintre cele mai frumoase stadioane din lume, beneficiind si de serviciile unui ghid tursistic dedicat. Stadionul San Siro este un obiectiv obligatoriu intr-un City Break in Milano. Stadionul San Siro a fost construit in 1926 si a fost renovat de mai multe ori de atunci, astazi ajungand la o capacitate de aproximativ 85 000 de oameni. In muzeul stadionului, deschis in 1996, si singurul de acest gen din Italia puteti gasi exponate din istoria glorioasa a celebrelor cluburi de fotbal ale orasului, FC Inter si AC Milano. Daca doriti sa luati si un suvenir cu dumneavoastra, nu va ingrijorati, aveti la dispozitie un magazin dedicat din care puteti achizitiona tricouri, fotografii, ghete, bilete, trofee, chipiuri, mingi de fotbal si tot felul de gaget-uri ingenioase. Dar vizita trebuie neaparat sa se inchieie cu un tur al stadionului, mult mai impresionant decat Muzeul. Turul celui mai important stadion al Italiei dureaza aproximativ 2 ore si jumatate si costa 70 euro/ persoana.


418 €

209 € / pers.
Bilet avion & 3 nopti cazare                                                     Rezerva

Informatii hotel

Check-in: incepand cu ora 12.00
Check-out: pana la ora 11.30

Numar camere: 34

Copii si paturi suplimentare:
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta de pana la 12 ani, cand se folosesc paturile existente.
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta de pana la 12 ani, cand se foloseste un pat suplimentar.
Nu se percep taxe pentru un copil cu varsta pana la 2 ani, daca se foloseste un patut.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera: 1.
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.

Animale de companie: Sunt acceptate la cerere si se poate percepe un cost suplimentar. 

Facilitati hotel

 Babysitting room service bar receptie (non stop) camere pentru nefumatori lift camera de bagaje aer conditionat Spalatorie - Curatatorie CH ( incalzire centralizata )

Facilitati camera

 minibar

 TV telefon aer conditionat uscator de par radio baie incalzire cada sau dus Wi-fi





No comments:

Post a Comment