Tuesday, October 7, 2014

City Break Barcelona reducere 40% Hotel ASTORIA


Turul orasului Barcelona
Descoperiti atractiile de top ale orasului Barcelona intr-un tur la bordul autobuzelor cu etaj, open-top, cel mai bun mod de a incepe un City Break la Barcelona. Exista doua trasee turistice, pe ruta de Est si pe ruta de Vest, cele doua rute fiind interconectate, astfel incat puteti sa descoperiti cu usurinta toate atractiile de top ale acestui minunat oras. Ruta de Est include: Placa Catalunya, Catedrala Barri Gotic, Barceloneta, Port Olmpic, Sagrada Familia, Parc Guell, Tibidabo, La Pedrera, Casa Batllo. Ruta de Vest include: World Trade Center, Jardins de Miramar, Poble Espanyol, Camp Nou (F.C. Barcelona), Montjuic. Excursia dureaza aproximativ 9 ore, biletul fiind valabil 24 de ore, iar pretul excursiei este de 36 euro/ persoana.
     
Vizita la Sagrada Familia
Intr-un City Break la Barcelona, vizita la Sagrada Familia este obligatorie. Gaudi, unul dintre marii inovatori ai timpului, a lasat numeroase comori pentru turistii care vor sa descopere arta orasului Barcelona. Sagrada Familia este una dintre cele mai vizitate cladiri din lume, cu toate ca nu este terminata. Se estimeaza ca finalizarea acestei mari capodopere va avea loc in anul 2026. Acest bilet include si vizitarea muzeului Sagrada Familia, muzeu care va ofera informatii despre viata si cariera arhitectului catalan Antoni Gaudi. Pretul excursiei optionale este de 84 euro/ persoana.
Hai pe Camp Nou si la Muzeul F.C. Barcelona
Fani ai sportului, incolonarea! Odata ajunsi intr-un City Break in Barcelona, nu ratati ocazia unica de a vedea legendarul stadion unde au jucat sau joaca fotbalisti de top din trecut si prezent, stadionul echipei de fotbal FC Barcelona, Camp Nou. Biletul de intrare va ofera posibilitatea de a intra si in Muzeul echipei fotbal, de a avea o priveliste panoramica asupra stadionului si de a descoperi istoria legendarei formatii, inclusiv cele mai frumoase momente. Veti avea ocazia unica de a pasi pe urmele unor fotbalisti care au facut istorie, ca Maradona, Kubala, Cruyff, Guardiola si Ronaldinho. Vizita va incepe in vestiarul pentru oaspeti si va continua pe celebrul tunel care duce spre terenul de fotbal.

SUPER DEAL
315 €
189 € / pers.
Bilet avion & 3 nopti cazare

Plecare din:
Timisoara

Perioada:
21 Noi 2014 - 24 Noi 2014 | Alte perioade

Tariful include:
Bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, 3 nopti cazare, asigurare de calatorie Super

Tariful nu include:
taxa de oras (0,5 euro – 3 euro / persoana / zi- se achita la receptia hotelului), transfer aeroport – hotel – aeroport, excursii optionale, alte cheltuieli personale



Informatii hotel

Numar de camere: 117

Check-in: incepand cu ora 14.00
Check-out: pana la ora 12.00 

Animale de companie:
 sunt acceptate, la cerere. Se pot percepe taxe.

Facilitati hotel

 Piscina in aer liber Parcare Sauna Restaurant room service terasa centru de afaceri solar Wi-Fi Receptie 24h Spalatorie - Curatatorie

Facilitati camera

 minibar seif TV telefon uscator de par baie







No comments:

Post a Comment