Sunday, June 21, 2015

Costume de baie colectia 2015 la superpreturi!

Vara aceasta este anotimpul contrastelor, costumele de baie preferate, care se vor regasi pe plajele din tara, dar nu numai pot intra cu lejeritate in doua categorii, costume de baie vintage si costume de baie moderne.







Avem in fata o categorie bogata in costume de baie vintage care se remarca prin trasaturi aparte, precum cupe ale sutienului bine rotunjite si cu bikini ce sunt croiti cu talie inalta, ambele piese ale costumului ascunzand intr-o mare masura partile corpului, dar in acelasi timp reusind sa le puna in evidenta prin faptul ca materialul din care este realizat costumul se muleaza usor pe liniile siluetei.
DeClub.ro

Exista cateva modele extrem de interesante de sutiene vintage, iar acestea se fac remarcate in primul rand printr-o funda de mari dimensiuni plasata in zona frontala. E tipul de sutien care se putea regasi pe plajele din afara tarii, dar acum extrem de multi ani. Funda pe sutien este o caracteristica aparte a costumelor de baie in linii clasice, oferindu-ti un plus de senzualitate si chiar inocenta, o inocenta foarte placuta.






















No comments:

Post a Comment