Tuesday, October 7, 2014

City break Londra reducere 30%

Informatii hotel

Numar total de camere: 28.
               
Check-in: incepand cu ora 14.00
Check-out: pana in ora 11.00
             
Animale de companie: nu sunt acceptate.

Facilitati hotel

 Seif Camere pentru nefumatori transfer de la/la aeroport fax/copiator Wi-Fi gratuit serviciu de concierge lounge/ camera cu TV comuna parcare publica Receptie 24h

Facilitati camera

 seif TV uscator de par baie Wi-fi


269 €
188 € / pers.
Bilet avion & 3 nopti cazare



Bucuresti

Perioada:
23 Ian 2015 - 26 Ian 2015 | Alte perioade

Tariful include:
Bilet de avion dus-intors, taxe aeroport, 3 nopti cazare, mic dejun, asigurare de calatorie Super

Tariful nu include:
taxa de oras (0,5 euro – 3 euro / persoana / zi- se achita la receptia hotelului), transfer aeroport – hotel – aeroport, excursii optionale, alte cheltuieli personale

Turul original al orasului Londra
Vizitati frumusetile Londrei, cea mai populara destinatie turistica din lume, intr-un tur Hop On Hop Off, adica servicii de prezentare cu celebrele autobuze turistice supraetajate. Va puteti face o idee despre atractiile turistice ale Londrei si puteti sa admirati de aproape frumosul oras de pe Tamisa. Va recomandam intr-un City Break la Londra sa cunoasteti orasul de la inaltimea autobuzelor duble-decker, mai ales ca puteti oricand sa coboriti in statiile de pe traseu sau sa parcurgeti turul complet. Biletul include gratuit si 3 tururi de mers pe jos: schimbarea garzilor, un tur rock'n roll, urmarind istoria formatiilor Beatles, Rolling Stones si a celebrului cantaret britanic David Bowie si un tur pe urmele celui mai faimos criminal in serie din lume, Jack Spintecatorul. Veti beneficia gratuit si de un bonus: tur de croaziera Hop On Hop Off pe raul Tamisa. Pretul porneste de la 40 euro/ persoana, iar valabilitatea biletului este de 24 de ore.

Croaziera pe Tamisa
Petreceti o seara de neuitat la bordului unui vas de croaziera care traverseaza raul Tamisa in City Break-ul dumneavoastra la Londra. Veti putea savura un cockteil, veti avea parte de un spectacol cu muzica live, o cina romantica, dansuri si, in acelasi timp, veti putea admira privelistea minunata a orasului noaptea, de la bordul vasului: Roata Londoneza, Parlamentul Londrei, Tower Bridge, Arena O2. Durata excursiei optionale este de 4 ore, iar pretul porneste de la 96 euro/ persoana.

Vizita la palatele regale: Palatul Kensington, Palatul Hampton si Turnul Londrei

Odata ce ati ajuns intr-un City Break la Londra, nu trebuie sa ratati frumoasele palate ale Regatului Unit. Permisul pentru intrari este valabil pentru o vizita in fiecare dintre ele. Turnul din Londra sau Turnul Alb este cea mai veche constructie a Londrei. A fost pe rand fortareata, resedinta regala, gradina zoologica, insa faima si-a castigat-o ca inchisoare. In Turnul Londrei, folosit ca inchisoare, si-au pierdut viața arhiepiscopul de Canterbury, Thomas Becket si tot aici a avut loc si executia Annei Boleyn, a doua sotie a regelui Henric al VIII-lea. Nu ratati istoria fabuloasa a Turnului Alb!
Palatul Hampton este o constructie maiestuoasa care a fost terminata de regele Henry al VIII-lea, 5 dintre nevestele sale fiind aici oaspeti de seama. Palatul Kengiston este resedinta familiei regale britanice incepand cu secolul al XVII-lea. In 1981, doua apartamente au fost combinate pentru a crea un mediu placut proaspetei familii de la acea vreme Printul si Printesa de Wales, Charles si Diana, iar după divortul acestora a ramas resedinta Dianei pana la moartea sa, in 1997. 
Pretul excursiei optionale porneste de la 61 euro/ persoana, iar valabilitatea biletului este de 24 de ore.









No comments:

Post a Comment