Monday, March 10, 2014

Oferte Reduceri Program de facturare si gestiune stocuri online

Facturi Online este un program complet de facturare si gestiune a unei firme, care corespunde intru-totul cerintelor pietei, fiind printre putinele programe care ofera optiunea de gestiune stocuri online

Puncte de lucru interconectate intr-o singura aplicatie
Aveti mai multe puncte de lucru? Nici o problema.
Cu programul Facturis Online puteti tine evidenta mai multor puncte de lucru, puteti crea un numar nelimitat de utilizatori si emite un numar nelimitat de documente

Usor de utilizat, accesibil de oriunde

Facturis Online este un program care memoreaza si autocompleteaza datele si detaliile introduse, fiind foarte usor de utilizat. Printr-un singur click, puteti accesa de oriunde si oricand, in timp real, informatii despre situatia firmei dumneavoastra
 
Nu instalati nimic
Facturis Online este instalat pe un server performant si securizat iar pentru a avea acces la aceasta aplicatie online de facturare si gestiune, trebuie doar sa aveti un calculator cu legatura la internet

Program facturare + gestiune stocuri compatibil cu principalele browsere moderne



facturis.ro





http://bit.ly/1qoCVEf

 

 
 

O factura se poate inregistra in program si lista in cateva secunde. Emiterea de facturi, proforme, chitante, bonuri, avize cat si inregistrarea notelor de receptie in gestiune se realizeaza simplu si rapid.

Se pot configura puncte de lucru ale aceleeasi societati, puteti crea un numar nelimitat de utilizatori carora sa le acordati diferite drepturi asupra meniurilor din program si se pot emite oricate documente doriti.

Scapati de grija pierderii datelor din cauza calculatorului care va creeaza probleme. Baza de date se afla pe un server performant, securizat, unde se fac copii de siguranta zilnice pentru protectia datelor dumneavoastra.


Puteti emite si lista o factura sau chitanta folosind orice calculator cu conexiune la internet. Aveti nevoie doar de un utilizator si o parola de acces in aplicatia de facturare si gestiune.

Gestiune stocuri, raport facturi, chitante, fisa client, fisa furnizor, registru de casa cu salvare digitala: fisier Excel sau PDF. Rapoarte ce se genereaza automat si le puteti accesa in orice moment, pentru a beneficia de o situatie in timp real.

Contactati-ne gratuit pe telefon sau email si echipa noastra va sta la dispozitie pentru solutionarea oricarei neclaritati in utilizarea aplicatiei de facturare si gestiune stocuri online.

Facturi personalizate


Factura, documentul care va reprezinta in relatia cu clientii nu a fost niciodata mai usor de personalizat. De la clasic la modern puteti adapta dorintelor dvs. peste 100 de modele.

Profitati de aceasta optiune pe care o aveti la dispozitie cu programul de facturare si gestiune stocuri Facturis Online, si transformati facturile dvs. in adevarate opere de arta.

Sunteti la un click distanta de primul dvs. model de factura
imagini-din-program-de-facturare-si-gestiune

Testeaza  GRATUIT  30 de zile       

Emiteti o factura in mai putin de 30 de secunde















 



Ev
Lista completa cu facilitatile facturis online o gasiti la
olutia continua atat a pietei din Romania cat si a tehnologiei informatice, a dus la creearea unui program complet de facturare si gestiune online care sa satisfaca nevoile aflate intr-o continua schimbare ale clientilor.

Astfel programul Facturis Online raspunde cu promtitudine, oferind solutia completa online de facturare si gestiune pentru administrarea afacerilor, el oferind clientilor suportul tehnic necesar, pornind de la simpla intocmire a unei facturi, chitante pana la intocmirea de rapoarte complexe, care sa conduca la cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri printr-un management profesional al informatiilor si tehnicii de calcul.

De ce este Facturis Online net superior fata de alte aplicatii online
de facturare si gestiune?
Economisiti timp si energie


O factura se poate inregistra in program si lista in cateva secunde. Emiterea documentelor se realizeaza simplu si rapid, programul autocompletand datele si detaliile clientilor, furnizorilor, produselor.

Pentru a va convinge va oferim posibilitatea de a testa gratuit, timp de 30 zile programul nostru de facturare si gestiune stocuri online fara nici un fel de restrictie.
Emiteti facturi oricand, oriunde


Puteti emite si lista o factura / chitanta de la orice calculator cu conexiune la internet (aveti nevoie doar de un user si o parola de acces in aplicatie).

Puteti crea oricate conturi de operator sau administrator pentru utilizatorii dumneavoastra si ei vor putea lucra in aceeasi aplicatie de oriunde din sediile / departamentele firmei pe care o administrati.
Numar nelimitat de utilizatori si documente


Se pot configura puncte de lucru ale aceleeasi societati, puteti crea un numar nelimitat de utilizatori carora sa le acordati diferite drepturi asupra meniurilor din program si se pot emite oricate documente doriti.

Se pot vizualiza operatiunile pe fiecare punct de lucru nemaifiind astfel necesara deplasarea dumneavoastra pana acolo.
Rapoarte avansate si calculare automata


Gestiune stocuri, raport facturi, chitante, fisa client, fisa furnizor, intocmirea registrului de casa pentru diferite monede, cu salvare digitala: fisier Excel sau PDF.

Rapoartele se genereaza automat si le puteti accesa in orice moment, pentru a beneficia de o situatie in timp real
Siguranta datelor salvate in program


Scapati de grija pierderii datelor din cauza calculatorului care va creeaza probleme (baza de date se afla pe un server performant, securizat, unde se fac copii de siguranta zilnice pentru protectia datelor dumneavoastra)
Suport tehnic online gratuit


Contactati-ne gratuit pe telefon sau email si echipa noastra va sta la dispozitie pentru solutionarea oricarei neclaritati in utilizarea aplicatiei de facturare si gestiune stocuri online.


Pentru a concluziona avantajele pe care le ofera programul Facturis Online, experienta de peste 6 ani de dezvoltare continua a profesionalistilor nostri, impreuna cu determinarea de a veni in intampinarea clientilor numai cu solutii de inalta calitate, ne-au asigurat diferentierea prin superioritate fata de celelalte aplicatii online de facturare si gestiune stocuri.

No comments:

Post a Comment