Tuesday, May 7, 2013

Asigurare medicala de calatorie -Pret Promo

cheltuieli medicale cat si cheltuieli de spitalizare atat in regim public cat si privat; cheltuieli de repatriere medicala (cu sau fara insotitor), cu ambulanta terestra sau aeriana dupa cum o impune situatia medicala; cheltuielile cu repatrierea in caz de deces.


Asigurare medicala de calatorie -Pret Promo

De ce mai am nevoie de asigurare de calatorie?

O data cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, cetatenii romani care calatoresc in strainatate pe perioade scurte de timp pot beneficia de asistenta medicala in cazul unor evenimente neprevazute, prin intermediul Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate (CEASS). Cardul permite accesul la tratamentele medicale de urgenta, efectuate conform standardelor din sistemul public de sanatate al fiecarei tari membre a Uniunii la care se adauga Elvetia. In acelasi timp insa, pentru o acoperire completa, care cuprinde si accesul la serviciile clinicilor si spitalelor private din aceste tari (majoritare in comparatie cu sistemul public) se recomanda incheierea unei asigurari medicale de calatorii in strainatate.



                          Vola.ro


AVANTAJE

Asigurarile medicale de calatorie in regim privat mai confera asiguratilor si alte avantaje, printre care:

  • Decontarea cheltuielilor se face direct, intre compania de asigurari care a incheiat polita si corespondentul acesteia din strainatate, fara sa mai fie nevoie ca asiguratul sa achite costul prestatiilor medicale.
  • Includerea in asigurare si a riscurilor ce nu pot fi acoperite prin Cardul European de Asigurari Sociale de Sanatate cum ar fi: cheltuieli medicale cat si cheltuieli de spitalizare atat in regim public cat si privat; cheltuieli de repatriere medicala (cu sau fara insotitor), cu ambulanta terestra sau aeriana dupa cum o impune situatia medicala; cheltuielile cu repatrierea in caz de deces.
  • Decontarea cheltuielilor realizate cu medicamentele, ca urmare a unui eveniment medical (la recomandarea unui medic).
  • Valabilitatea in majoritatea tarilor lumii, nu doar in statele membre ale Uniunii Europene si Elvetia.
  • Societatea de asigurare se obliga prin contractul incheiat sa asiste pe asigurat in strainatate, 24 de ore din 24, tinand legatura permanent cu acesta in momentele de dificultate.


                                      Vola.ro




No comments:

Post a Comment