Wednesday, January 2, 2013

Masca Ochi Cu Colagen


             Pret Aici - Masca Ochi Cu Colagen 



Masca de ochi cu colagen sub formă de plasturi ,o formulă special creata pentru a lupta împotriva ridurilor din jurul ochilor. Pentru a ajuta colagenul contine vitamina E si extract de ceai verde, restabilește umiditatea si elasticitatea pielii delicate. Reduce ridurile și întârzie procesul de aparitie a noi riduri. Reduce pungile ochilor și cercurile intunecate de sub ochi. Ea regenerează și îmbunătățește elasticitatea pielii. O formă inovatoare de plasturi cu colagen ce sunt de 10 ori mai bune decât măștile standard.
Mod de utilizare: Curatati și uscati pilea fetei (cel mai bine se utilizeaza inainte de culcare ). Scoateți din plastic plasturele. Aplicați plasturele în zona corespunzătoare cu partea lucioasă pe piele. Purtați 30 de minute sau peste noapte. Scoateți plasturele, încet de la marginile. Clătiți cu apă orice reziduu.


Precautii! Evitati folosirea pe pete, cosuri, pielea iritată sau arsă de soare. Nu mai utilizati în cazul în care pielea devine roșie, umflată, sau apare senzatia de mâncărime în timpul și după utilizare. În caz de iritare a pielii sau a ochilor se întrerupe utilizarea. Evitați contactul cu ochii. În cazul în care contactul se produce, clătiți ochii cu apă. Numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.



Contine: Water (Aqua), Glycerin, Collagen, green tea extract, vitamin E, tropical fruits extract.




PUREDERM - o companie care a creat o nouă generație de produse cosmetice si a castigat recunoașterea clienților din întreaga lume. Cosmetice ce folosesc cea mai recentă tehnologie la standarde ridicate. Certificata ISO 9001 Sistemul de Management.Rezultatul acestor acțiuni sunt produse al căror avantaj este calitatea, ambalarea eleganta și preț atractiv. Acesta este unul dintre cei mai importanti producatori de măști cosmetice de pe piață.


A deal a day great things to do, eat, see, & buy in your area. Shop Groupon.com today!

No comments:

Post a Comment