Thursday, August 27, 2020

164 Lei Polizor unghiular 800W 18V Li-Ion diam disc 125mm

lex cu acumulator Li-Ion la 164 lei, cumpara polizor unghiular makita ieftin, dedeman polizor unghiular, flex brico depot, cu turatie reglabila,  leroy merlin, flex makita, polizor unghiular flex bosch

Polizor unghiular 800W 18V Li-Ion diam disc 125mm


Motor fara perii pentru productivitate si randament ridicate. Functie anti-restart pentru protectie impotriva accidentelor. Corp suplu, subtire, pentru un control optim in timpul lucrului. Indicator stare acumulator. Dispersiunea termică superioară, disiparea tridimensională a căldurii, protejează motorul. Model conceput pentru o manevrare multipla si usoara. Permite operatiile de taiere si polizare cu o singura mana, datorita circumferintei mai reduse a carcasei. Model cu o greutate redusa ce permite un control si confort sporit.           

Caracteristici tehnice:
Tip polizor Unghiular
Tip  Profesional
Putere 800 W
Viteza maxima (rpm) 10000
Diametru disc 125 mm
Alimentare Acumulator
Suprafata lucru  Metal  Beton  Ceramica

              Flex 800W Pret 164.00 Lei    /  Livrare gratuită

 oferta limitata

Continut pachet
1 x Maner
1 x Aparatoare
1 x Cheie montare\demontare disc
1 x Piulita de prindere
1 x Flansa
**Fara accumulator - Fara incarcator
Este foarte avantajos sa alegeti aparate din versiunea SOLO (fara acumulator si incrcator in setul de livrare) in momentul in care detineti un aparat cu acumulator din cadrul marci MAKITA, cu aceasi voltaj si tip de acumulator (Litiu-Ion). Amperajul poate varia. In acest fel veti putea bucura de utilizarea unei game largi de scule cu acumulator la preturi accesibile. Tipul acumulatorului este Li-Ion, BL1830, 18V/3Ah. Folosirea acestui tip de acumulatori confera un design compact si usor, fara reducerea puterii de lucru.










No comments:

Post a Comment