Thursday, April 10, 2014

Adidas Vespa - Pantofi sport


Desi poarta denumirea faimoaselor scutere italiene Vespa, aparent nu au nimic in comun. Dar la o privire mai atenta regasim stilul modern, design-ul exploziv si calitatea superioara, si ne dam seama ca acestea sunt aspectele comune precum si sigla metalica Vespa atasata lateral. Si avand in vedere ca modelul este unul italian nu putea lipsi steagul Italiei atasat pe limba. Confectionati in mare parte din piele la exterior, cu partea din fata din material sintetic, acestia vor rezista unei purtari indelungate.

  Culoare: Alb
  Material: Exterior din piele si sintetic, interior din sintetic si textil, talpa din cauciuc



                                                          Ajutor marime


 
 
Parerea cumparatorilor:
 
Sunt cei mai frumosi adidasi! Simpli, albi, merg perfect primavara/vara, comozi si la un pret foarte bun. Chiar merita banii!
Sima din Iasi, Iasi                    

 
Sunt foarte multumita. Sunt foarte comozi, descrierea de pe site e identica cu produsul primit. O sa mai apelez la voi. Pt mine e o problema faptul ca port 35 si nu se prea gaseste marimea.. Dar acum am avut noroc. Recomand!
Voica din Craiova, Dolj

 

Pantofii sport pe care i-am comandat imi plac foarte mult, sunt confortabili, ma simt foarte bine in ei, ii utilizez aproape zilnic, fiind albi se pot asorta la mai toate culorile de jeansi, intr-un cuvant sunt foarte multumita si as mai vrea sa comand adidasi Puma tot din piele care mi s-au parut mie de mare calitate.
Tatiana din Bucuresti, Bucuresti

 

Imi plac foarte mult, se potrivesc atat la un antrenament si un trening, cat si la o tinuta all-day sport; sunt foarte usori si comozi. Abia astept vremea frumoasa si.. . These shoes were made for walkin'! :) p. S. Poza ii descrie foarte bine.
Popa din Alba Iulia, Alba
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment