Monday, June 22, 2015

Consumul zilnic de apă plată găsită în comerţ sau cancerul la pet

apa plata filtrata, sistem de filtrare apa, sistem ultraperformant, sistem ultra performant, sistemul de filtrare, filtre ultraperformante, nano filtrare, apa, filtru, filtru apa nanofiltrare, filtru apa, apa cu nanofiltrare, apa nanofiltrare, apă, nano filtrare cu, filtrare, filtru apa cu nanofiltrare, apa cu nano, nano filtrare apa, sistem nano filtrare chanson, filtrare nano, filtrare chanson nano, chanson nano, chanson, filtrare apa chanson, apa, filtrata, apa plata, filtrată, plată, apă, apa filtrata, apa filtrata este mai ieftina decat apa imbuteliata, apa imbuteliata, apa filtrata mai ieftina, decat, apa imbuteliata, apei, filtrează apa, mai ieftine, decât apei îmbuteliată, filtrată mai ieftin, ieftin filtreaza, filtrarea apei mai ieftină, decât apă îmbuteliată, apa îmbuteliată ieftină
Oameni prefera sa consume apa imbuteliata pentru ca o considera mai sanatoasa decat cea de la robinet. Totusi, specialistii germani au facut o descoperire de-a dreptul uluitoare in acest tip de apa, gasind un numar urias de substante chimice in ea.
In goana dupa castiguri mari multe dintre sortimentele de apa plata sunt inbuteliate fara un control strict al calitatii si contin mii de chimicale daunatoare organismului consumatorului. 

Cei care consuma mereu apa imbuteliata se expun riscului de a introduce in corp si foarte multe substante chimice, scrie Fox News. Specialistii nemti au gasit intr-o singura sticla de apa imbuteliata aproape 25.000 de substante chimice.

Odata ajunse in corpul uman, multe asemenea substante imita efectul unor medicamente puternice asupra organismului, conform studiului aparut in revista PloS One. Expertii au testat 18 tipuri de apa vanduta in magazine, in intreaga lume. Ei au vrut sa vada daca substantele detectate in apa au un efect nociv asupra receptorilor de androgen si estrogen.




Ei au testat si apa de la robinet, iar aceasta, spre deosebire de cea imbuteliata, nu a avut un efect negativ asupra acestor receptori de hormoni. Cel mai mult din cauza apei imbuteliate are de suferit sistemul endocrin, el fiind afectat de substantele nocive care sunt gasite in apa si sunt folosite inclusiv la productia de rasini plastice, utilizate la productia recipientelor din plastic.
aquamunda.ro
Femeile insarcinate si copiii mici sunt cei mai expusi pericolului provocat de aceste substante. Printre efecte se numara nasterea prematura, pubertatea timpurie si chiar infertilitatea. De asemenea, oamenii sunt expusi si riscului de diabetboli de inima si anumite tipuri de cancer


Banala şi deloc ieftina apă pe care o luăm de la supermarket ca să ne ferim de bolile ce vin pe ţeava din bucătărie nu este deloc ceea ce credem. Şi ea conţine microorganisme, dar şi alte substanţe care pot provoca nu doar nelinişte în familie, ci şi tragedii.
Recent, Evenimentul Zilei a scris despre pericolul care pândeşte în sticla de apă plată sau minerală. În articol se menţiona că aproape toate produsele existente pe piaţa românească, comercializate drept apă plată, conţin substanţe dăunătoare. Avertiza de asemenea, prin vocea specialistului Gheorghe M. că un consum zilnic de apă plată găsită la noi în comerţ poate provoca moartea bebeluşilor.

Şi pentru ca mancam mult si nesanatos setea devine aprigă, astfel că ajungem să scoatem rapid multimilionari în euro pe cei care ne vând apă de la robinet îmbuteliată ca apa plată.

Ce nu găsiţi însă sunt valorile substanţelor nocive descoperite de laboratorul Larex în apele minerale şi plate ce se comercializează în România.
In subsolul paginii vă prezentăm un document în care sunt înregistrate valorile nitraţilor în fiecare dintre mărcile de apă plată de la noi. 

Solutia cea mai buna este folosirea unui filtru de calitate cu nano-filtrare care va asigura o apa pura la o calitate ce o puteti controla.





Beneficiile filtrului de apa cu nano-filtrare 
• Elimină 95% din metalele grele
• Reduce duritatea apei
• Elimină substanțele chimice (fără folosire de săruri)
• Elimină virusuri, bacterii, pesticide și contaminanți organici volatili
• Înlătură fierul, oxidul de calciu și alte substanțe chimice adesea neglijate de alte sisteme de dedurizare a apei
• Reduce nitrații și sulfurile
• Reduce conținutul de săruri (apa sărată)
• PH-ul apei e modificat pentru o sănătate mai bună
• Ideal pentru apa de la rețea, râuri și apa de ploaie.
• Pierderi de apă mult mai mici decât la sistemul de osmoză inversa : raport 1:1 ( vs raport 4:1 in cazul osmozei inverse)
• Consum scăzut de energie
•Poate fi folosit individual sau impreuna cu un ionizator de apa


•Cost scazut de operare


Cum functioneaza acest sistemul de nano - filtrare?
Foarte simplu: apa este forțată să treacă printr-o membrană cu orificii foarte mici de 0.001(microni), fapt ce permite eliminarea din apă a substantelor organice volatile și sintetice, a bacteriilor, virusurilor și a altor tipuri de substante daunatoare organismului uman.
Filtrul de apa cu nano-filtrare va elimina orice agenți patogeni periculoși  și substanțe toxice, dar va permite mineralelor necesare corpului uman și nutrienților să rămână în apa pe care o folosim zilnic.
In plus, o alta caracteristică definitorie a membranelor cu Nano-filtrare este că acestea resping ionii multivalenți precum calciul și sulfatul. Datorită acestui fapt, sistemul de nano-filtrare lucrează ca si un dedurizator de apă natural, fără substanțe chimice sau alte săruri ( precum statiile de dedurizare ).


Substanțe eliminate de Filtru de apa cu nano-filtrare:
Elimină peste 95% din : Cloruri, Bacterii, Bariu, Brom, Bicarbonat, Crom, Cupru, Cianide, Cryptosporidium, Fluoruri, Giardia Lamblia,, Legionella (parazit), Magneziu, Mangan, Mercur, Nichel, Argint, turbiditate și virusuri.
Elimină peste 85% din: Nitrați, Substanțe organice, Pesticide, Aluminiu, Cadmiu, Calciu, Tetraclorura de carbon, Plumb, Potasiu, Radiu, Siliciu, substanțe chimice organice, Sodiu, Strontiu, trihalometani, substanțe toxice, Uraniu.
Substanțe organice volatile 75%
Elimină peste 50% din: Arsenic, Benzen, Bor și Seleniu.
Poate fi folosit de sine stătător sau împreună cu unul din ionizatoarele de apa Chanson.

                               Cel mai performant sistem de filtrare a apei!



Avantajele filtrului de apa cu nano-filtrare Chanson versus osmoza inversă
  1. Nano-filtrarea permite mineralelor esențiale pentru sănătate să treacă, lăsând apa apropiată așa cum o găsim în natură.
  2. Cea mai mică pierdere de apă, doar un raport de 1 la 1 (1 litru produs la 1 litru evacuat)!
  3. Nu e nevoie de un container, ai rezerve de apă oricând dorești!
  4. Fără depozitare în containere - fără fungi și mucegaiuri!
  5. Gust net superior!! PH-ul apei e crescut pentru o sănătate mai bună
Dezavantajele sistemelor de filtrare apa prin osmoza inversa
• Elimină toate mineralele considerate bune din apă, lasând apa acidă și puternic oxidantă
• Apa obtinuta prin acest sistem are un PH scazut - intre 4.5 - 7   - datorita cartuselor de remineralizare bioceramic si PH plus ce nu pot creste PH-ul la un flux mare de apa
• E nevoie de un container de stocare, care ocupă mult loc sub chiuvetă si poate avea risc de mucegaiuri si fungi
• Volum mare de apa pierduta, frecvent 3-4 litri deversați la fiecare litru de apa filtrata

Filtru de apa cu nano-filtrare Chanson NANO NF 670M are costuri de intretinere minime:
•contine 6 filtre(din care 2 membrane).:4 filtre se schimba anual iar cele 2 membrane o data la doi ani.
Instalezi filtrul și te bucuri de o apă curată și revigorantă fără complicațiile schimbatului lunar al filtrelor!




aquamunda.ro





cea mai sanatoasa apa plata, cea mai buna apa plata de baut, cea mai buna apa plata din lume, cea mai buna apa plata pentru copii, apa plata forum, cea mai buna apa plata pentru rinichi, cea mai buna apa plata tpu, cea mai buna apa plata forum, Care este cea mai buna si cand ar fi cel mai bine sa consumam un anumit tip de apa, Apa plata e foarte sanatoasa, atat pentru baut cat si pentru mancare sau consum

Beneficiile apei filtrate asupra sanatatii sunt inegalabile

filtre, apa, apă pentru uz casnic, purificatoare apă, apa uz casnic, filtru apa, apei, filtru, purificatoare de apa, filtre apă, filtre purificatoare, apă filtru, apă purificatoare, filtre apa uz casnic, uz, purificare, purificator apa, uz casnic, purificatoare de apă, filtrele, ultima inovatie in materie, filtre de apa, ultima inovatie in materie, filtre inovaţie, materie ,ultimă, apă inovatie, filter, ionizatoare de apa, apa ionizator, casnic ionizatoare apa, uz casnic, ionizator de apa, ionizatorul de apa, ionizatorul, ionizator apa, ionizatoare, ionizatoare de apă 
Apa este indispensabila vietii, iar beneficiile ei asupra sanatatii sunt inegalabile. Ca sa functioneze normal, toate organele au nevoie de apa. Este si motivul pentru care trebuie sa profitam de acest element oferit de natura.

In toate traditiile culturale ale lumii, din antichitate si vremuri chiar mult mai stravechi pana astazi, apa este considerata a fi unul dintre elementele esentiale ale existentei.

Ceea ce este mai interesant, consumul zilnic de apa, intre unu si patru pahare, cand ne trezim dinsomn, ne face sa ne simtim in forma si sa prevenim tot felul de boli produse prin deshidratare.

Toată lumea are nevoie de apă. Toată lumea știe că apa înseamnă sănătate. Dar nu toată lumea știe care sunt beneficiile consumului de apă. Pierderea în greutate: apa reduce senzația de foame, e un supresor al apetitului, iar astfel vei mânca mai puțin. În plus, apa nu are calorii.
aquamunda.ro

Mitra Sohun, doctor generalist, citat de Defimedia, explica faptul ca a bea dimineata unul sau doua pahare de apa este ideal pentru eliminarea toxinelelor si a oricarei substante de care corpul nu are nevoie. Apa ajuta astfel la prevenirea unor boli si la activarea metabolismului pentru tot restul zilei.

Pe timpul noptii, organismul se reface, iar celulele se reinnoiesc. Iata motivul pentru care trebuie sa beti apa dimineata, ajutand organismul sa se elibereze de toxine prin urina. De asemenea, apa are rolul de a reduce efectele nedorite ale anumitor substante ca alcoolul, tabacismul, poluarea sau a alimentelor cu valori nutritive scazute.


Bauta dimineata, apa protejeaza si hidrateza organele vitale, asigura buna functionare a sistemului limfatic, imunitar, a tranzitului intestinal, detinand controlul asupra nivelului de cortizol, asigurand mentinerea sanatatii in general.

Pentru cei care nu consuma apa, spunand ca nu simt nevoia, se pot invoca astfel de motive ca sa fie convinsi.



Apa este buna si pentru hidratarea pieleii. Consumul a doua pahare de apa ajuta la mentinerea elasticitatii pilelii si intarzie aparitia primelor riduri. Daca vorbim si de pierderea in greutate, doua-trei pahare de apa elimina toxinele. Si, cum s-a spus, contribuind la activarea metabolismului, ajuta la arderea caloriilor.

In ceea ce priveste constipatia, apa o poate preveni, deoarece stimuleaza miscarile de la nivelul colonului. Suferinzilor de gastrita li se recomanda sa bea cel putin trei pahare cu apa, fiindca nivelul de aciditate va fi scazut.

Ideal este sa bem de la 1,5 la 2 litri pe zi, incet si moderat dimineata. Organismul nu va simti aceleasi beneficii daca apa este consumata in cantitati mari si prea repede. Dimpotriva, ar putea cauza cateva neplaceri.

Daca doriti sa beti 2 litri sau 8 pahare, impartiti cantitatea pe parcursul mai multor ore. Puteti incepe printr-un pahar cu apa dimineata la trezire, apoi un altul dupa micul dejun si in sfarsit altele la intervale diferite pe parcursul zilei, de preferat inainte de mese.

Daca sunteti obisnuiti sa beti apa cu regularitate, incepeti prin cantitati mici, apoi cresteti progresiv. Puteti adauga din cand in cand un suc de lamaie. 




1. Daca bei apa, ramai tanar/a

Apa ne ajuta foarte mult sa ne pastram sanatatea tenului si vitalitatea corpului. Daca nu bei destula apa, pielea ta va prezenta semne de uscaciune.
Astfel, in loc sa bei mai multa apa, ai tendinta de a folosi mai multe creme hidratante, sperand ca vei scapa de problema pielii uscate. Totusi, acestea nu te ajuta la fel de mult cum te poate ajuta apa, aceasta fiind cea mai buna metoda de a-ti hidrata tot corpul in interior cat si in exterior. Daca bei cel putin 2 litri de apa pe zi, pielea ta va arata mult mai bine si de asemenea, senzatia de vitalitate va fi crescuta.

2. Consumul de apa te ajuta sa slabesti

Un alt beneficiu important al consumului de apa este acela ca apa ne ajuta sa ne pastram silueta sau sa slabim. De aceea, foarte multe diete ne recomanda, pe langa consumul unor alimente, si consumul unei cantitati importante de apa.
Apa te ajuta sa arzi grasimile acumulate. Daca nu bei apa suficienta in timpul unei diete, nu iti ajuti deloc ficatul in procesul de detoxiere al corpului. Atunci cand bei destula apa, ficatul reuseste sa metabolizeze grasimea stocata in organism, mult mai eficient. Consumul de apa ajuta la eliminarea toxinelor din corp si previne constiparea.

aquamunda.ro

3. Consumul de apa iti face muschii puternici

Un alt beneficiu mai putin cunoscut al consumului de apa este acela ca ajuta la formarea unei musculaturi puternice. Consumul de apa iti ajuta muschii sa functioneze mai bine, de asemenea au o mai mare rezistenta atunci cand faci miscare. In consecinta reusesti sa iti construiesti o masa musculara puternica, adaugand dietei tale zilnice, cel putin 8 cani de apa pe zi!

4. Consumul de apa te face mai destept/ desteapta

Consumul de apa creste functiile tale cognitive. Creierul tau are nevoie de mult oxigen pentru a functiona la nivel optim. Daca bei suficient de multa apa, asiguri aportul de oxigen necesar bunei functionari a creierului. Bea intre 8 si 10 cani de apa pe zi si iti imbunatatesti capacitatea cognitiva cu peste 30%!

5. Consumul de apa iti ajuta articulatiile

Una dintre cele mai putin cunoscute beneficii ale consumului de apa este faptul ca acest obicei ajuta si in ceea ce priveste sanatatea articulatiilor. Acestea au nevoie de apa pentru a fi sanatoase, bine lubrifiate. Articulatii sanatoase inseamna mai multa vivacitate, senzatia de vitalitate si pofta de miscare.



După cum dr. Robert Young afirma în interviul luat în vizita sa în România:
Dr.Young“Procesul de îmbătrânire este în mare măsură un proces de deshidratare și în cei 25 de ani de studiu personal în domeniul nutriției, nu am găsit nimic mai important pentru o persoană care dorește să-și mențină starea de sănătate, decât schimbarea apei pe care o consumă zi de zi.”
dr.Robert O. Young
Calitatea apei este cel mai important lucru care te va determina sau nu să-ți atingi obiectivele legate de starea de sănătate. Nu este doar important… este CEL MAI IMPORTANT ASPECT, deoarece… Toată mâncarea bună pe care o consumi, nu poate înlocui apa proastă pe care o bei.
Scădere în greutate, o digestie mai bună, mai multă energie…?
Ce efecte are o hidratare corectă cu apă alcalină?
Așadar, dacă vrei să-ți alcalinizezi corpul și să te simți mereu în formă, mai conștient ca niciodată…
Dacă vrei un corp de vis, claritate mentală pe toată durata zilei și vrei să te simți ca nou și alert în fiecare dimineață la trezire, în mod natural, fără alarmă…
Dacă vrei să ai o piele curată, strălucitoare, invidiată de ceilalți, dacă vrei să ai energia unui adolescent și constant oamenii să-ți spună ce norocos ești că arăți atât de bine…
…atunci schimbarea apei pe care o consumi cu apă alcalină, ionizată, ultra-filtrată, este cel mai simplu, ușor dar puternic lucru pe care poți să-l faci…și astfel ai parte de toate avantajele de mai sus chiar acum.



Sănătatea şi starea ta de bine sunt considerentele esenţiale atunci când alegi unionizator de apă. Producătorul din spatele acelui ionizator este de asemenea, Vrei să alegi cel mai bun ionizator de apă pentru tine? Unul care să îţi ofere cele mai bune performanţe la un preţ corect? Atunci trebuie să deosebeşti, Comparatii ionizatoare apa realizate de laboratoarele guvernamentale independente Silver State Laboratories, laboratoare certificate EPA SUA, SItemul filtru -ionizator apa AlkaViva Jupiter Melody JP 104 este cel mai bine vandut ionizator de apa pe plan mondial, datorită reputației sale castigata, Una din principalele cauze ale oboselii, toxemiei, constipației şi a îmbătrânirii premature este cauzată de lipsa consumului de apăApa este implicată în toate, Ionizatorul de apă Chanson MAX este izvor de apa alcalina(considerat fântâna ... Compania Chanson Water produce ionizatoare de apa alcalina și filtre de apă, Ionizator Apa Tyent Obtineti Acasa Apa Ionizata Alcalina la PH-ul Dorit Usor si Rapid cu Multiple Beneficii pentru Sanatatea familiei Dvs. cu Gama de Aparate de filtrare, Comparatii ionizatoare apa realizate de laboratoarele guvernamentale independente Silver State Laboratories, laboratoare certificate EPA

Sunday, June 21, 2015

Costume de baie colectia 2015 la superpreturi!

Vara aceasta este anotimpul contrastelor, costumele de baie preferate, care se vor regasi pe plajele din tara, dar nu numai pot intra cu lejeritate in doua categorii, costume de baie vintage si costume de baie moderne.







Avem in fata o categorie bogata in costume de baie vintage care se remarca prin trasaturi aparte, precum cupe ale sutienului bine rotunjite si cu bikini ce sunt croiti cu talie inalta, ambele piese ale costumului ascunzand intr-o mare masura partile corpului, dar in acelasi timp reusind sa le puna in evidenta prin faptul ca materialul din care este realizat costumul se muleaza usor pe liniile siluetei.
DeClub.ro

Exista cateva modele extrem de interesante de sutiene vintage, iar acestea se fac remarcate in primul rand printr-o funda de mari dimensiuni plasata in zona frontala. E tipul de sutien care se putea regasi pe plajele din afara tarii, dar acum extrem de multi ani. Funda pe sutien este o caracteristica aparte a costumelor de baie in linii clasice, oferindu-ti un plus de senzualitate si chiar inocenta, o inocenta foarte placuta.